Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από πληροφορία για φόνο (Photos + Video)

Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από πληροφορία για φόνο (Photos + Video)

Η αστυνομία απέκλεισε σήμερα έναν δρόμο στις νότιες Βρυξέλλες στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης ασφαλείας που περιλαμβάνει ένοπλες ειδικές μονάδες, έπειτα από μια πληροφορία για ενδεχόμενη ανθρωποκτονία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης πως ένας ένοπλος κρύβεται στην περιοχή. Η εκπρόσωπος είπε πως οι ειδικές μονάδες της ομοσπονδιακής αστυνομίας αναπτύχθηκαν αφού ένας Πολωνός ανέφερε πως κάποιος δολοφονήθηκε το πρωί.

«Ερευνούν τα κτίρια, όμως μπορούμε να πούμε πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Οι Βρυξέλλες εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας από τον Μάρτιο 2016, όταν καμικάζι βομβιστές είχαν σκοτώσει 32 ανθρώπους στο αεροδρόμιο και το μετρό.

Η αστυνομία απέκλεισε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης έναν δρόμο στις νότιες Βρυξέλλες στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης ασφαλείας που περιλαμβάνει ένοπλες ειδικές μονάδες, έκανε γνωστό φωτογράφος του Reuters που είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Russia Today το περιστατικό λαμβάνει χώρα κοντά σε δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτούν 350 μαθητές. Τα παιδιά βρίσκονται κλεισμένα στο κτήριο, για προστασία. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter