Συναγερμός στο Λευκό Οίκο: Μία σύλληψη για το ύποπτο πακέτο – Διακόπηκαν οι ξεναγήσεις επισκεπτών

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο: Μία σύλληψη για το ύποπτο πακέτο – Διακόπηκαν οι ξεναγήσεις επισκεπτών

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του ατόμου που συνελήφθη, έχοντας στα χέρια του ένα ύποπτο πακέτο, κοντά στο Λευκό Οίκο, ενώ σταμάτησαν οι ξεναγήσεις επισκεπτών και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service), που είναι αρμόδια για την προστασία του αμερικανού προέδρου, έστησε μια «περίμετρο ασφαλείας», όπως δήλωσε εκπρόσωπος της.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμανε συναγερμός στο προεδρικό μέγαρο, όταν ένας άνδρας που κρατούσε ένα ύποπτο πακέτο πλησίασε ένα στέλεχος της Υπηρεσίας κοντά στο κτίριο. Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, συνελήφθη και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο, διευκρίνισε η Κάθι Μιλχόουν, εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.

Το πακέτο αυτό εξετάζεται, συμπλήρωσε.

«Χωρίσαμε το πρόσωπο και το πακέτο. (Ο άνδρας) βρίσκεται τώρα υπό την κράτηση της Μυστικής Υπηρεσίας», είπε η Μιλχόουν. «Στήσαμε μια περίμετρο ασφαλείας, οι εργαζόμενοι των μέσων ενημέρωσης μετακινήθηκαν εδώ και οι ξεναγήσεις στην Ανατολική Πτέρυγα διακόπηκαν. Όλες οι άλλες δραστηριότητες στον Λευκό Οίκο συνεχίζονται κανονικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter