Συνάντηση Ιερώνυμου – περιφερειαρχών με «άρωμα» μακεδονικού

Συνάντηση Ιερώνυμου – περιφερειαρχών με «άρωμα» μακεδονικού

Εν μέσω των δυο συλλαλητηρίων (Θεσσαλονίκης και Αθήνας) κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων και στον απόηχο των συναντήσεών του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, ο Αρχιεπίσκοπος παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στους Περιφερειάρχες.

Ο ίδιος ο κ. Ιερώνυμος επιχείρησε πάντως να αποσυνδέσει τη συνάντηση αυτή από την επικαιρότητα, καθώς τους υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή ότι ήταν κάτι ήδη δρομολογημένο. 

«Eπιτέλους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούμε και στην Αθήνα, όπως τόσες φορές είχε υποσχεθεί κατά τις επισκέψεις του στις περιοχές τους», δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών υποστηρίζει ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη από καιρό. 

Ενδιαφέρον έχει ότι απουσίαζαν από το δείπνο, επικαλούμενοι ανειλημμένες υποχρεώσεις, οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης και Αττικής, Ρένα Δούρου. Την κα Δούρου εκπροσώπησε ο Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter