Συνάντηση Τσίπρα – Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive»

Συνάντηση Τσίπρα – Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive»

Με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και το βασικό θέμα συζήτησης τους ήταν το project «Athens Alive». 

Για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο θα γλιτώσει το «τριφύλλι» από τη διάλυση, χρειάζεται την έγκριση της κυβέρνησης. Το project είναι πολυσύνθετο, σχετίζεται με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Μαρούσι και ο προϋπολογισμός της συνολικής επένδυσης φτάνει το 1,1 δισ. Ευρώ. Πήγες στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι θετικός στο όλο εγχείρημα, αρκεί να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του έργου.

Η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν διάρκειας 90 λεπτών, οπότε δεν ήταν τυπική και συζητήθηκαν λεπτομέρειες του project «Athens Alive». Η κοινοπραξία που έχει εκπονήσει το πλάνο ανακοίνωσε τα εξής νούμερα: Επένδυση ύψους 1,1 δισ. ευρώ, πάνω από 7 εκατ. επισκέπτες, 400 εκατ. ευρώ για επένδυση σε δραστηριότητες αναψυχής, περίπου 4.000 νέες, μόνιμες θέσεις εργασίας κι επιπλέον θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

Στην περίπτωση που προχωρήσει το «Athens Alive» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα αναλάβει και τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας. Σήμερα μάλιστα o ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Λονδίνο και θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εταιρειών που έχουν εμπλακεί στο proiect της επένδυσης στο ΟΑΚΑ και στην ΠΑΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter