Συνάντηση Τσίπρα-Καζνέβ – Τσίπρας: Η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από την κρίση

Συνάντηση Τσίπρα-Καζνέβ – Τσίπρας: Η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από την κρίση

Οι επισκέψεις του Προέδρου Ολάντ και αυτή του πρωθυπουργού Καζνέβ σηματοδοτούν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Γαλλίας για την Ελλάδα, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γάλλο ομόλογό του, Μπερνάρ Καζνέβ .

Η στήριξη της Γαλλίας στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, υπήρξε ανεκτίμητη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ελληνο-γαλλική συνεργασία μπορεί να περάσει σε ένα στάδιο πολύ πιο ουσιαστικό, καθότι η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από αυτήν την κρίση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας,

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ, από την πλευρά του, εξέφρασε τη μεγάλη αλληλεγγύη της Γαλλίας στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, αλλά και την εμπιστοσύνη της Γαλλίας στην ανάκαμψη της Ελλάδας. Τόνισε ότι αυτό το επιβεβαιώνουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία μπορούν βεβαίως να ενισχυθούν, όπως πρόσθεσε.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός, ο αποκαλούμενος και ως «άνθρωπος των ειδικών αποστολών» στη γαλλική πολιτική σκηνή, βρίσκεται στην Αθήνα, σε μια επίσκεψη με τέσσερις άξονες:

-Αξιολόγηση

-Επενδύσεις

-Μέλλον της Ευρώπης

-Μεταναστευτικό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter