Συνεδριάζουν Π.Γ και Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στην Ουάσινγκτον

Συνεδριάζουν Π.Γ και Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στην Ουάσινγκτον

Με τα μάτια στραμμένα στην Ουάσιγκτον και την εαρινή συνεδρίαση του ΔΝΤ (σήμερα ο Ευκ. Τσακαλώτος θα δει Κρ. Λαγκάρντ και Π. Τόμσεν) το Μαξίμου πατάει το κομματικό γκάζι με αιχμή το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και το μεταμνημονιακό τοπίο αλλά και τις εξελίξεις στο εσωτερικό με έμφαση στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές οι οποίες κατά πολλούς μπορεί να αποτελέσουν ένα πεδίο δοκιμής για τις μετεκλογικές συνεργασίες στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Χθες συνεδρίασε, υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το Συμβούλιο Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο, να παρουσιάζει το τριετές στρατηγικό σχέδιο για την Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική με στόχο να «χτιστεί» ένα «ισχυρό nation brand» όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός μέσω προγραμμάτων προβολής της χώρας και του τουριστικού της προϊόντος στο εξωτερικό αλλά και αντίστοιχα στοχευμένων προγραμμάτων στον εγχώριο έντυπο και διαδικτυακό Τύπο.

Σήμερα Σάββατο, στις 11:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με θέματα το αναπτυξιακό στρατηγικό σχέδιο και τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώ τη Δευτέρα (ημέρα που η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει και επίσημα το πρωτογενές πλεόνασμα του 2017) θα συνεδριάσει, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, στις 13:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ . Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter