Συνελήφθη άστεγος για την δολοφονία επίσης αστέγου, το πτώμα το οποίου πέταξε σε κάδο

Συνελήφθη άστεγος για την δολοφονία επίσης αστέγου, το πτώμα το οποίου πέταξε σε κάδο

Ένας 59χρονος άστεγος συνελήφθη για τη δολοφονία ενός 73χρονου επίσης άστεγου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο στις 12 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το θύμα “φιλοξενήθηκε” από τον δράστη, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Εκεί παρέμεινε για 4-5 μέρες, και στη συνέχεια ο 59χρονος στραγγάλισε τον 73χρονο και έκρυψε τη σορό του στο εσωτερικό του καταλύματος όπου διέμεναν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, ο 59χρονος μετέφερε τη σορό και την άφησε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε την επομένη μέρα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία των πράξεών του ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε από τον Ανακριτή ένταλμα δυνάμει του οποίου την Τρίτη συνελήφθη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter