Συνελήφθη για τον φόνο του θείου του με ρόπαλο του μπέιζ- μπολ

Συνελήφθη για τον φόνο του θείου του με ρόπαλο του μπέιζ- μπολ

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες μετά την απολογία του, ένας 43χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 43χρονος αρνείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στον 63χρονο Δ. Γιατρά, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι συνάντησε τον συγγενή του εκείνη την ημέρα αλλά και ότι το ρόπαλο του μπέιζ- μπολ που φέρεται να έφερε τα θανάσιμα χτυπήματα στον 63χρονο ήταν δικό του ενώ αυτό βρέθηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του φερόμενου δράστη.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, ο 43χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφία με το ρόπαλο στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ακόμα μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του 43χρονου, βρέθηκαν τα παπούτσια του γεμάτα με αίματα γεγονός που ενοχοποιεί τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 63χρονου ημεδαπού θείου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 14.30 περίπου, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου. Θείος και ανιψιός είχαν διαφωνίες για περιουσιακά θέματα. Κατά τη συμπλοκή ο ανιψιός του Δ. Γιατρά χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι του μπέιζ-μπολ με το οποίο κατάφερε χτυπήματα στον 63χρονο θείο του. Τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι και υπήρξαν θανατηφόρα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του Δ. Γιατρά προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία πλήξεως δια θλώντος οργάνου. Ο άνδρας είχε κατάγματα και εκχυμώσεις και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. Τα χτυπήματα με το μπαστούνι του μπέιζ-μπολ ήταν όλα στο κεφάλι του θύματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter