Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας για το θάνατο του φερόμενου ως επίδοξου ληστή

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας για το θάνατο του φερόμενου ως επίδοξου ληστή

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, στην πλατεία Κάνιγγος, όπου βρήκε το θάνατος 33χρονος που φέρεται ως επίδοξος ληστής.

Ο 73χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, ενώ η αστυνομία αναζητεί ένα ακόμα άτομο.

Και οι δύο φαίνονται στο βίντεο που κυκλοφόρησε να χτυπούν πολλές φορές τον 33χρονο την ώρα που προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το κατάστημα, όπου είχε εγκλωβιστεί.

Τον 33χρονο παρέλαβε το ΕΚΑΒ, αλλά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του. Το περιστατικό καταγράφηκε από πολίτη και το σχετικό βίντεο μελετά η Εισαγγελία.

Στο βίντεο ο 33χρονος διακρίνεται να προσπαθεί να σπάσει την τζαμαρία, με έναν πυροσβεστήρα τον οποίο δε μπορεί ουσιαστικά ούτε να κρατήσει.

Στη συνέχεια προσπαθεί να βγει από την προθήκη του κοσμηματοπωλείου, ενώ δύο άντρες διακρίνονται να την κλωτσούν έξω από το κατάστημα, από το δρόμο.

Τα τζάμια σπάνε κι ο 33χρονος “κυλάει” στο δρόμο, ενώ ένας τρίτος άντρας παρεμβαίνει και σταματά τους δύο που κλωτσούσαν.

Γύρω από τον πεσμένο άντρα μαζεύονται κι άλλοι “θεατές”, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter