Συνελήφθη πατέρας στη Σαλαμίνα για παραμέληση ανηλίκου

Συνελήφθη πατέρας στη Σαλαμίνα για παραμέληση ανηλίκου

Για παραμέληση εποπτείας ανήλικου τέκνου και τη μη παρεμπόδιση του στην τέλεση αξιόποινης πράξης, συνελήφθη κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ο 40χρονος πατέρας μίας 17χρονης, η οποία συνελήφθη βραδινές ώρες χθες στο λιμάνι Παλουκίων Σαλαμίνας μαζί με έναν 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα δύο γραμμαρίων.

Ο 40χρονος συνελήφθη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ανάκρισης και Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στο οικείο λιμενικό κατάστημα όπου προσήλθε ο ίδιος αυτοβούλως, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η 17χρονη και ο 18χρονος εντοπίστηκαν δίπλα σε Ι.Χ.Ε. όχημα όπου επέβαιναν δύο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 17 και 24 ετών και στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκαν τρεις μεγάλες σακούλες που περιείχαν χίλια τριακόσια εξήντα συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και πενήντα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) η καθεμία χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Οι αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από στελέχη του Γ΄Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter