Συνέντευξη με τον spokeman του Erotic Art Festival, Λάκη Γαβαλά

Συνέντευξη με τον spokeman του Erotic Art Festival, Λάκη Γαβαλά

Ο πιο αυτοσαρκαστικός μπον βιβέρ λάτρης του λούσου και του έρωτα αναλαμβάνει την παρουσίαση του πιο «χάνει η μάνα το παιδί και βρίσκει άλλο πατέρα με γόβα» Erotica festival (art παρτούζα – τέχνη) και συναντιέται με τον ΤΑΖ για να τον μάθει να φοράει γόβες, σε μια συνέντευξη που διαβάζεται εντελώς ανάποδα.

Μια αμφιλεγόμενη, αξιομίσητη και αγαπημένη περσόνα (ή το αντίστροφο) επανέρχεται σε εποχές κρίσης μετά τη χρεοκοπία του και τη φυλάκιση που ακολούθησαν τα εξτραβαγκάν πάρτι, δηλώσεις και εμφανίσεις του σε ένα εκτός ελέγχου καλλιτεχνικό ερωτικό σόου (στο οποίο μπορείς να πηδηχτείς όσες φορές θέλεις ή απλώς να κοιτάς). Ο Λάκης, για καλό ή για κακό του, μπορεί και μια πορδή να σου την κάνει τέχνη, αρκεί να έχει ευγένεια ο ήχος της. Αμετανόητος ιντριγκαδόρος και εστέτ, προκύπτει τελικά πιο γνήσια λαϊκός από όλους μας, ακόμη κι αν πάει να μαζέψει ραδίκια φορώντας Gucci επειδή έτσι του γουστάρει.

Σε λένε Λάκη και είσαι καλά;

Βαπτιστικά ως Απόστολος και ευτυχώς με το ονομαστικό Λάκης αισθάνομαι lucky… Είμαι καλά στο μυαλό, στην ψυχή, στο σώμα, στη διάθεση.

Είσαι ο φετινός spokesman του Erotic Art Festival. Τι σημαίνει για σένα erotic και αν η αισθητική είναι ηθική, τι ακριβώς θα δούμε και θα κάνουμε εκεί;

Ο έρωτας δεν περνά μόνο από το στομάχι, περνά και από τον οργασμό. Είναι κακό να τον αποποιούμαστε, ίσα ίσα πρέπει να τον φροντίζουμε. Φέτος με τη δική μου παρουσία ενθέτω το αριστοκρατικό κομμάτι του ερωτισμού. Αυτό που περνά από βελούδα λινά τσιντσιλά βιζόν μεταξωτές πιζάμες και ριγέ προφυλακτικά (γελάει).

Εχεις περάσει περιπέτειες ζωής χιλίων ανθρώπων. Αισθάνεσαι ποτέ ότι το γκλαμ που έφερες στην ελληνική πραγματικότητα μπορεί να κουβαλούσε ψήγματα ευγενούς ξιπασιάς;

Δεν πιστεύω ότι προλαβαίνει ο άνθρωπος να νιώσει την ξιπασιά εν ζωή. Χρειάζεται πολλή παιδεία να μάθεις το luxury, την προσέγγιση στην τέλεια εικόνα, την κατανάλωση ηθικών παραγόντων και απαιτήσεων και έτσι συνήθως δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σε μια ζωή. Τουλάχιστον όπως εμείς θεωρούμε τον ξιπασμένο.

Για ποιον λόγο νομίζεις ότι κάποτε σε αποθέωναν και τώρα σε λοιδορούν;

Ειλικρινά δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο· και παλιά και τώρα ο κόσμος ασχολιόταν μαζί μου, παρόλο που δεν μου αρέσει γιατί εγώ θέλω να γίνω ήρωας μέσα από την προσφορά μου στη χώρα μου. Το βιώνω χωρίς αυτό να προβληματίζει, να προγραμματίζει ή να μπλοκάρει το μέλλον μου.

Κάποιοι λένε ότι η ερωτική απελευθέρωση είναι αστική διαστροφή και παραπλάνηση του λαού. Η απάντησή σου;

Η ερωτική μου ζωή δεν είναι δημόσιο θέμα, άρα η σεξουαλική μου φαντασίωση και αίσθηση όπως και η ανάγκη να λειτουργούν όλες οι αισθήσεις αφοσιωμένες δεν ζητάνε τη γνώμη κανενός. Η τέρψη και η χαρά της ερωτικής κορύφωσής αφορούν τον επιλεγμένο παρτενέρ μου… Ο λαός απέχει από αυτό, για τα δικά μου δεδομένα.

Τι είναι αυτό που σε έπεισε να γίνεις spokesman του φεστιβάλ και τι ελπίζεις να κομίσει ο κόσμος σαν χαρά από το event;

Το άτομο με το οποίο είμαι μαζί ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού – όσα λένε γι’ αυτό το ζώδιο ερωτικά είναι αλήθεια. Είναι υπέροχο να κάνεις σεξ και να έχεις τεράστια ικανοποίηση. Θέλω λοιπόν πιο πολύ από ποτέ να μιλάω για το σεξ και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτό.

Με ποιον άντρα ή γυναίκα δεν θα έκανες ποτέ έρωτα;

Με αυτόν που δεν θα μου μαγνήτιζε το βλέμμα με το δικό του.

Περίγραψέ μου μια παράξενη για τους άλλους σεξουαλική σου στιγμή που οι άλλοι σοκαρίστηκαν κι εσύ έσκαγες στα γέλια;

Εχω φορέσει πάνω μου δημόσια ζαρτιέρες σαν παπιγιόν και κιλότες της εταιρείας Kiki de Montparnasse σαν φουλάρι.

Τι είναι το πιο βρόμικα ερωτικά βίαιο αλλά και τρυφερό που θα έκανες με έναν άνθρωπο;

Να ντυθώ γουρουνάκι με ροζ πιτζαμάκι και να κλοτσάω με τα καινούργια Gucci γεμάτα καρφιά παπούτσια μου.

Τα χαμάμ έχουν περίεργη «μετάφραση» στα ελληνικά. Τι κάνεις στο χαμάμ που έχεις αναλάβει και πώς το αντιλαμβάνεσαι;

Στο Polishammam είμαι art director και business developer. Είναι η μοντέρνα μινιμαλιστική έκδοση του κατά τα άλλα παραδοσιακού τρόπου του τουρκικού λουτρού, με 20 διαφορετικές θεραπείες, που πατεντάρεται για όλο τον πλανήτη.

Εχεις κάνει ή θα έκανες ποτέ σεξ με κάποιον για εκδίκηση;

Για διεκδίκηση ναι… Για εκδίκηση όχι.

Τι θα σε έλιωνε ερωτικά σε ένα σώμα;

Να έκανα σεξ μαζί του δύο μέρες χωρίς να χρειαστεί τροφικός ανεφοδιασμός (γέλια).

Επειτα από όσα τράβηξες άλλαξε ο τρόπος ζωής σου;

Ζω το λούσο σε όλο του το μεγαλείο. Εχω καλέσματα φίλων μου μεγιστάνων σε όλο τον κόσμο που φροντίζουν τα πάντα για μένα.

Ποια είναι η πιο ερωτική κίνηση που μπορεί να σου κάνει κάποιος στο φλερτ;

Να λύσει τη γραβάτα του γιατί σφίγγεται από πόθο. Να βγάζει όλο το κραγιόν της για να προετοιμαστεί για γευστικό φιλί.

Σιχάθηκες ποτέ τον εαυτό σου;

Στιγμιαία, όταν στο σπα τυλίγομαι με θαλάσσια φύκια και με κουβέρτες για μισή ώρα… Αλλά μετά το δέρμα γίνεται βικούνι.

Υπάρχουν ταξικές διαφορές στο γαμήσι;

Οι ταξικές διαφορές κάνουν τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια… Ποια κυρία δεν πάρθηκε με παρκαδόρο ενώ ο σύζυγος κάπνιζε το πούρο του φλερτάροντας τη βυζωμένη τραγουδίστρια και ποιος κύριος δεν ήθελε να συγκρίνει το πέος του με του διπλανού του σε όρθιες τουαλέτες…

EROTIC ART FESTIVAL 2017

Το Gazi Music Hall, το Acro και το Φως ανοίγουν ταυτόχρονα τις πόρτες τους για να υποδεχτούν το πιο ερωτικό φεστιβάλ της πόλης. H διοργάνωση έχει κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα σόου και τα πάρτι με guest stars τα κορυφαία sex models ανά την υφήλιο. Το φεστιβάλ χωρίζεται σε πέντε θεματικές:

The Se(x)hibition

Ενα σέξι μπαζάρ με τα τελευταία ερωτικά προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Sex Academy (νέο)

Η πρώτη ακαδημία sex είναι γεγονός. Η γνωστή sex coach Eιρήνη Χειρδάρη, σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του είδους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά.

Sex Performing

Τα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, έτοιμα να ξεδιπλώσουν το… ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους σόου ταράζουν τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

BDSM: SPANK Area – Live the experience of a Sex Party

«SPANK»: Tα πρώτα διαδραστικά BDSM sex parties που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό στην αθηναϊκή νύχτα κάνουν απόβαση στο Γκάζι.

The Sex Art

Εικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αλλωστε, η σεξουαλικότητα αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης για έργα τέχνης και εικαστικές δράσεις ανά τους αιώνες.

Info

Gazi Music Hall – Acro – Φως

Εntertainment Center / ΓΚΑΖΙ (Iερά Οδός 7-13)

26-29 Μαΐου

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter