Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Ελικόπτερο “χτύπησε” τηλεοπτικό “πύργο” στην περιοχή Büyükçekmece της Κωνσταντινούπολης και ελάχιστα λεπτά μετά εξερράγη κοντά σε εθνική οδό, σύμφωνα με αυτόπτη που μίλησε στο CNN Türk.

Ένα στέλεχος του τουρκικού ομίλου φαρμακευτικών και οικιακών προϊόντων Eczacibasi και τέσσερις ρώσοι επιβάτες, περιλαμβανομένου και του διευθυντή ρωσικών επιχειρήσεων του ομίλου, επέβαιναν στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι, ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρίας.

Συνολικά επτά άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο, περιλαμβανομένων και δύο Τούρκων που ήταν μέλη του πληρώματος, όταν αυτό συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Μπουλέντ Ετζατσίμπασι, μιλώντας στους δημοσιογράφους, δεν διευκρίνισε ποιοι ήταν οι πέντε άνθρωποι που σκοτώθηκαν και ποιοι επέζησαν.

Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε πως ελικόπτερο που μετέφερε υψηλόβαθμα επιχειρηματικά στελέχη συνετρίβη σε τουρκικό αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε επιβαίνοντες, αφού προσέκρουσε σε τηλεοπτικό πύργο σε μια περιοχή έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Το CNN μετέδωσε, επικαλούμενο τουρκικούς αξιωματούχους, πως τα επτά άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο ήταν τρεις Τούρκοι, οι δύο από αυτούς πιλότοι, και τέσσερις ξένοι. Το πρακτορείο ειδήσεων DHA μετέδωσε πως τέσσερις Ρώσοι επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter