Συνέχεια στις αποκαλύψεις του Documento δίνει το Μαξίμου

Συνέχεια στις αποκαλύψεις του Documento δίνει το Μαξίμου

Να απαντήσει επί της ουσίας για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίθεση στη ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το Μαξίμου με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για το «Μάρεβα gate».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με μήνυμά του σήμερα στο Twitter σημειώνει επί λέξη: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ‘‘δραπετεύσει’’ από τις νέες αποκαλύψεις. Πρέπει να δώσει απαντήσεις για το πόθεν έσχες και την απόκτηση του ακινήτου».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το Μαξίμου «το Μαξίμου δεν θα αφήσει το θέμα και ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να δραπετεύσει κρυπτόμενος πίσω από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ. Πρέπει να πει όπως οφείλει που βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά των ακινήτων και γιατί η σύζυγός του δεν καταθέτει δήλωση πόθεν έσχες όπως οφείλει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο εκνευρισμός της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι εμφανής και από την «επίθεση» που εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης στην ΕΡΤ, μόνο και μόνο γιατί «τόλμησε» να αναφέρει το δημοσίευμα του Documento.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter