Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης – Ν.Δ, στην Βουλή, για το γαλάζιο «παρών»

Συνέχεια της κόντρας κυβέρνησης – Ν.Δ, στην Βουλή, για το  γαλάζιο «παρών»

Συνεχίστηκε στην Βουλή- όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον πτωχευτικό κώδικα- η αντιπαράθεση κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Αναφερόμενος στην στάση της Ν.Δ στην ονομαστική ψηφοφορία για το εφάπαξ βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής σχολίασε: «Το χθεσινό παρών είναι παρών σε τι; Στην δυστυχία των συνταξιούχων;» . Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που δηλώσατε χθες είναι «απών» από την προσπάθεια στήριξης φτωχών ανθρώπων εξαιτίας των συμφωνιών που εσείς είχατε υπογράψει».

Είστε «μια κυβέρνηση του 10%. Στο 7% δεν ξέρω τι άλλο θα μετέλθετε», δήλωσε ανταπαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας. Εγκάλεσε συνολικά την κυβέρνηση για προσπάθεια φίμωσης της αντιπολιτευσης: «Μήπως θέλετε να μας απαγορεύσετε να μιλάμε; Μήπως να απαγορευθεί ό λόγος στην αξιωματική αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς θέλουμε να μιλάτε όσο το δυνατόν περισσότερο» για να γίνεται αντιληπτή η πολιτική σας, ήταν το σχόλιο του Σταύρου Κοντονή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter