Συνεχίζονται οι «ροζ» μπελάδες για τον Τραμπ – Άλλες 3 γυναίκες ισχυρίζονται ότι τους δόθηκαν χρήματα για να σιωπήσουν

Συνεχίζονται οι «ροζ» μπελάδες για τον Τραμπ – Άλλες 3 γυναίκες ισχυρίζονται ότι τους δόθηκαν χρήματα για να σιωπήσουν

Ο Μάικλ Αβενάτι, ο δικηγόρος της ηθοποιού ταινιών πορνό Στόρμι Ντάνιελς, ανακοίνωσε ότι εκπροσωπεί τρεις ακόμη γυναίκες που έλαβαν χρήματα για να αποσιωπήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις με τον ρεπουμπλικανό μεγιστάνα του Λευκού Οίκου Ντόναλντ Τραμπ.

«Τρεις επιπλέον γυναίκες», έγραψε στο Twitter ο Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος έχει στήσει μία γιγάντια καμπάνια κατά του Τραμπ από την αρχή της υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει δηλώσει ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον μεγιστάνα και πληρώθηκε για να μην την αποκαλύψει.

«Όλες πήραν χρήματα για να σωπάσουν», γράφει ο Αβενάτι.

«Ήρθε η ώρα για τον Μάικλ Κόεν και τον Ντόναλντ Τραμπ να πουν 100% την αλήθεια στον αμερικανικό λαό», γράφει στον λογαριασμό του αναφερόμενος στον πρώην δικηγόρο και πρώην δεξί χέρι του Τραμπ.

Οι τρεις αυτές γυναίκες «πληρώθηκαν για να σιωπήσουν πριν από τις εκλογές του 2016», διευκρίνισε στους δημοσιογράφους.

Η πελάτις του Στόρμι Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έχει καταθέσει αγωγή κατά του Τραμπ για την ακύρωση της συμφωνίας εμπιστευτικότητας η οποία υπεγράφη του 2016 και στην οποία αποδέχεται να κλείσει το στόμα της για 130.000 δολάρια σχετικά με την σχέση που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε με τον Τραμπ το 2006.

Το ποσό παραδόθηκε από τον Μάικλ Κοέν. Ο Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε την σχέση αυτή, παραδέχθηκε ότι πλήρωσε τον δικηγόρο του.

Εξάλλου, μία συνομιλία ανάμεσα στον Τραμπ και τον Κοέν, η οποία ηχογραφήθηκε το 2016, δόθηκε στην δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα.

Θέμα της, η πρώην playmate του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία δηλώνει ότι είχε δεκάμηνη ερωτική σχέση με τον Τραμπ από το 2006 ως το 2007.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter