ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδημοκρατική ενέργεια η ματαίωση εκδήλωσης – Αναρχικοί κατέλαβαν πολυχώρο που θα μιλούσε ο Βούτσης (Photos)

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδημοκρατική ενέργεια η ματαίωση εκδήλωσης  – Αναρχικοί κατέλαβαν πολυχώρο που θα μιλούσε ο Βούτσης (Photos)

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινοβραδινή κατάληψη αναρχικών ομάδων στον πολυχώρο «ΣΠΟΥΤΝΙΚ» όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεταξουργείου-Κεραμεικού, με ομιλητή το Ν. Βούτση:

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η σημερινή κατάληψη σε χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη που δεν έχει καμιά σχέση με λαϊκές, κοινωνικές διεκδικήσεις και τη δημοκρατική παράδοση των αγώνων. Αποτελεί μια αυταρχική ενέργεια που επικαλείται δήθεν την εναντίωση στην εξουσία, ενώ είναι βαθιά εξουσιαστική και αντιδημοκρατική.

Η πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και της παρεμπόδισης κομματικών εκδηλώσεων, θυμίζει άλλες εποχές και παραπέμπει σε λογικές και πρακτικές καταστολής. Για την αποφυγή περαιτέρω εντάσεων και ενδεχομένων επεισοδίων, λάβαμε την απόφαση για αναβολή της εκδήλωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν θα σταματήσουν να παρεμβαίνουν και να συζητάνε με την κοινωνία, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter