ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, στην οποία σημειώνεται: «η σημερινή αποκάλυψη της “Εφημερίδας των συντακτών” σχετικά με τα παρακάλια Μητσοτάκη σε Μέρκελ και Σολτς για να μειωθούν οι συντάξεις, δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αρχηγός της ΝΔ. Δεν περιμέναμε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα γελοιότητας και υπονόμευσης των συμφερόντων της χώρας».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «είναι πραγματικά ντροπιαστική η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι αθλιότητες αυτές εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς».

Παράλληλα, μέσω twitter η Ράνια Σβίγγου κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη “να μην υπονομεύει συστηματικά τα συμφέροντα της χώρας”.

“Όταν θα πάει σε περιοδεία στα ΚΑΠΗ ο Μητσοτάκης, να πει στους συνταξιούχους αυτά που έλεγε στη γερμανική κυβέρνηση και αποκαλύπτει σήμερα η @EFSYNTAKTON. Μέχρι τότε ας βρει άλλη ασχολία από το να υπονομεύει συστηματικά τα συμφέροντα της χώρας” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η κ. Σβίγκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter