ΣΥΡΙΖΑ για Ξαφά: Δείξε μου τη σύμβουλό σου να σου πω ποιος είσαι

ΣΥΡΙΖΑ για Ξαφά: Δείξε μου τη σύμβουλό σου να σου πω ποιος είσαι

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις απόψεις για περικοπή των συντάξεων από την Μιράντα Ξαφά.

Οι δηλώσεις της κυρίας Ξαφά έχουν προκαλέσει με την κυνικότητα της για το πώς έπρεπε να έχουν περικοπεί οι συντάξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ την φωτογραφίζει ως “σύμβουλο” του κυρίου Μητσοτάκη. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις της άτυπης συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντας Ξαφά, στην ΕΡΤ (“Επόμενη Μέρα”) σχετικά με την ανάγκη περικοπής των συντάξεων δεν προξενούν έκπληξη. Το στέλεχος της Δράσης, που εντάχθηκε ως συνιστώσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και αντικοινωνικές τοποθετήσεις, βγαλμένες απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ.

Η Μ. Ξαφά, άλλωστε, καθιερώθηκε ως ο άνθρωπος των “ειδικών αποστολών” του αρχηγού της ΝΔ όταν τον Νοέμβριο του 2017, σε συναντήσεις που είχε με επενδυτές στο Λονδίνο, υπονόμευε τη χώρα κινδυνολογώντας για την πορεία της οικονομίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter