Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες δικαιώνει την κυβέρνηση

Δικαιωμένη η κυβερνητική προσπάθεια από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε: Οι επόμενες κινήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες - «Σύντομα» συνάντηση Νίκου Παππά με ΕΣΡ

"Η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες" αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Με την απόφαση, δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου. Με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι", σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα" καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.