ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης διαθέτει μεγάλο απόθεμα θράσους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης διαθέτει μεγάλο απόθεμα θράσους

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτή απαριθμεί τις «επιτυχίες» του δήθεν «success story» της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και τα άδεια ταμεία που παρέδωσε.

Επισημαίνει επίσης πως προβεβλημένα στελέχη του κόμματός του προσπαθούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των νεοναζί σημειώνοντας πως «διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους»

Όλη η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στους τομεάρχες του κόμματος της ΝΔ

Στην ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μία ακόμα φορά πως διαθέτει πολύ μεγάλο απόθεμα θράσους.

Ο πρόεδρος του κόμματος που διέλυσε τη δημόσια υγεία, που απέλυσε γιατρούς και έβαλε λουκέτο σε νοσοκομεία, έχει το θράσος να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας! Έχει το θράσος να αναφερθεί στη συμβολή του κόμματος του στην εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών. Αυτό που… ξέχασε να πει είναι ότι τις τελευταίες μέρες ο ίδιος και μια σειρά προβεβλημένων στελεχών του κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ξεπλύνουν τα εγκλήματα των νεοναζί.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στο διαβόητο… “success story” που δήθεν είχε επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014. Τότε, δηλαδή, που η ανεργία είχε αγγίξει το 27%, τότε που το πρωτογενές πλεόνασμα απείχε από τον συμφωνημένο στόχο κατά 1,3%, τότε που παρέδωσαν στην παρούσα κυβέρνηση άδεια ταμεία. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν “είδε” ούτε τη συμφωνία του Ιουνίου για το χρέος, ούτε τη συμφωνία για χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ούτε τη μείωση της ανεργίας κατά 5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες από το 2014 ως σήμερα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, 29/08/2017

Η απάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΕΔΩ

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Γιάννης Μοίρας, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter