ΣΥΡΙΖΑ: Οι επιθέσεις του Δημήτρη Καμμένου υπερβαίνουν τα όρια

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επιθέσεις του Δημήτρη Καμμένου υπερβαίνουν τα όρια

Για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας το πρωί στον Σκάι, τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ απαιτούν σεβασμό από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Πού θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;» σχολίασε και  έστρεψε τα πυρά του και κατά του Πάνου Σκουρλέτη.

«Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο, ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Επίσης, κατηγόρησε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για «πολιτικό χαφιεδισμό» γιατί «έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους».

Ο Δημήτρης Καμμένος υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter