ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μαζεύονται τα στελέχη της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μαζεύονται τα στελέχη της ΝΔ

«Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μαζεύονται τα στελέχη της ΝΔ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «στο κόμμα που ο αρχηγός της ΝΔ κ. Μητσοτάκης κάνει ερώτηση στη Βουλή για τον διωκόμενο επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, είναι απολύτως φυσιολογικό για τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου κ. Ν. Ρωμανό να αναπαράγει ρεπορτάζ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο ‘Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση στα Ποσειδώνια: Η χούντα πέφτει’ με σχετικό βίντεο στο οποίο ακούγεται το εξής: ‘Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα’».

«Δεν γνωρίζουμε αν στη ΝΔ υπάρχει διαγκωνισμός στελεχών για υποβολή διαπιστευτηρίων στον εν λόγω επιχειρηματία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ούτε βέβαια μας στεναχωρεί η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Μαρινάκη που ένα ‘θέμα’, η αλήθεια είναι ότι το έχει με τη δικαιοσύνη.

Θλιβόμαστε όμως ειλικρινά για την κατάντια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των στελεχών της, που ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν μαζεύονται», σχολιάζει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter