ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του Documento για τις σχέσεις Combat 18 με κορυφαίους ΟΝΝΕΔίτες

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του Documento για τις σχέσεις Combat 18 με κορυφαίους ΟΝΝΕΔίτες

Στο σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento για τις σχέσεις μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18 με στελέχη της ΝΔ, αναφέρεται ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας μια σειρά από ουσιαστικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από την ηγεσία του κόμματος.

«Τα όσα αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τις σχέσεις μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης combat 18 με στελέχη της ΝΔ είναι παραπάνω από συγκλονιστικά», τονίζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επικαλείται το ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι μέλος της εγκληματικής ομάδας είχε στενές σχέσεις με την ΟΝΝΕΔ και προσωπικά με στελέχη της, όπως και με τον γραμματέα της, με τον οποίο μοιράζονταν κοινές ιδεολογικές, ρατσιστικές απόψεις.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, που υποστήριζε ότι ακροδεξιά βία δεν υπάρχει στην Ελλάδα, οφείλουν να απαντήσουν: Γνώριζαν για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος τους; Θα καταδικάσουν με παρρησία την ακροδεξιά βία και τις ναζιστικές επιθέσεις ή θα υιοθετήσουν με τη σιωπή τους και μια νεοναζιστική συνιστώσα»;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter