ΣΥΡΙΖΑ: Τι κρύβει η «συμφωνία αλήθειας» του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Τι κρύβει η «συμφωνία αλήθειας» του Μητσοτάκη

«Είναι πασιφανές πως η “συμφωνία αλήθειας” και η “αριστεία” που πλασάρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτε άλλο από πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή περιστατικά των τελευταίων ημερών, σχετικά με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και το θέμα με τη ΔΑΠ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μέσα σε μόλις δύο μέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει καταφέρει τα ακατόρθωτα: Από τη μία ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Αδ. Γεωργιάδης, ανάρτησε ψευδείς ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι προέβη σε πλαστογραφία της φωτογραφίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα!

Από την άλλη, η φοιτητική οργάνωση που πρόσκειται στη ΝΔ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να στηρίξει ανοιχτά 106 φοιτητές που αντέγραψαν στην εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου του Τμήματος Διοίκησης, ενώ η ΝΔ αντέδρασε εκ των υστέρων, και μόνο αφού το θέμα είχε πάρει πολύ μεγάλη διάσταση στον Τύπο»

Για να τονίσει κατόπιν αυτών πως «είναι πασιφανές πως η “συμφωνία αλήθειας” και η “αριστεία” που πλασάρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτε άλλο από πελατειακά δίκτυα, ρουσφέτια και διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter