Τα δάκρυα της Μάιλι Σάιρους στην τελετή των Billboard Music Awards (Video)

Τα δάκρυα της Μάιλι Σάιρους στην τελετή των Billboard Music Awards (Video)

 Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους όταν ανέβηκε στη σκηνή των Billboard Music Awards για να τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μάλιμπου».

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέπληξε ακόμα και με την εμφάνιση της, που δεν είχε καμία σχέση με τη Μάιλι του παρελθόντος. Χωρίς τα περίπλοκα κοστούμια της και τους έξαλλους χορούς που χαρακτήριζαν τα προηγούμενα χρόνια τις εμφανίσεις της σε μουσικά βραβεία, έδωσε στους θαυμαστές της μία πολύ δυνατή ερμηνεία, φορώντας ένα πολύ απλό λευκό σύνολο.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον αρραβωνιαστικό της και πολύ γνωστό ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουρθ, με τον οποίο επανενώθηκε μετά από κάποια χρόνια χωρισμού. Στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ έδειξε και για πρώτη φορά δημοσίως το δακτυλίδι του αρραβώνα της.

Για τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Μάιλι Σάιρους επιστρέφει στις κάντρι ρίζες της και τις συνδυάζει με τον ανέμελο ήχο της Καλιφόρνια.

Το «Μαλιμπού» φέρει το όνομα τής περιοχής στο Λος Άντζελες όπου ζει το ζευγάρι, αλλά το τραγούδι είναι πολλά περισσότερο από μία αναφορά στο σπίτι τους. Περιλαμβάνει ακόμα και πολλά… γλυκά υπονοούμενα για τη σχέση του ζευγαριού. «Ποτέ δεν θα σε πίστευα τρία χρόνια πριν αν μου έλεγες ότι θα ήμουν εδώ και θα έγραφα αυτό το τραγούδι», λέει ένας από τους στίχους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.etonline.com/awards/218015_miley_cyrus_cries_while_performing_malibu_at_billboard_music_awards/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter