Τα …διαπιστευτήρια του Αδώνιδος στους Καραμανλικούς

Τα …διαπιστευτήρια του Αδώνιδος στους Καραμανλικούς

Στον απόηχο της δικαστικής απόφασης για το Βατοπέδι, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αργά το μεσημέρι ωριαία συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή , στο γραφείο του.

Ανεξάρτητα με το εάν η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν γνώση του κ. Μητσοτάκη ή όχι , διαφαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης που μόλις σήμερα το πρωί ζήτησε να συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό, επιχείρησε να αξιοποιήσει τα ….διαπιστευτήρια του προς την καραμανλική πτέρυγα του κόμματος, με αφορμή το Βατοπέδι. « Όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ακόμη είπα ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου, έπεσαν όλοι να με φάνε. Σήμερα σιωπή από τους λασπολόγους», υπενθύμιζε αμέσως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Οι σχέσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ με την Καραμανλικό μπλοκ της ΝΔ δεν υπήρξαν ποτέ καλές. Σε αντίθεση με τη συμπάθεια που η καραμανλική πλευρά φαίνεται να έχει δείξει προς το πρόσωπο του κ.Μάκη Βορίδη, του έτερου συνοδοιπόρου του από το ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ., ο κ. Γεωργιάδης έχει βιώσει κατά το παρελθόν την αποστασιοποίηση των καραμανλικών από το πρόσωπό του και τον τρόπο που εκφέρει τον πολιτικό του λόγο.

Δεν είναι λίγες οι φορές ακόμη και δημόσια καραμανλικοί βουλευτές της ΝΔ τον έχουν εμμέσως εγκαλέσει για τις τοποθετήσεις του, από τις οποίες έχουν πάρει αποστάσεις. Από τα πιο πρόσφατα περιστατικά , η αντίδραση που προκάλεσε στον καραμανλικό βουλευτή της ΝΔ , Γ.Βλάχο η τοποθέτηση Γεωργιάδη ότι δεν επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση για να γίνουν εκλογές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter