Τα… γύρισε ο Κούγιας – Μένει στην ΑΕΛ και «κυνηγά» τους οπαδούς που ζητούν να φύγει

Τα… γύρισε ο Κούγιας – Μένει στην ΑΕΛ και «κυνηγά» τους οπαδούς που ζητούν να φύγει

Όχι μόνο δεν φεύγει από την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, αλλά ζήτησε να φωτογραφηθούν και οι οπαδοί της θεσσαλικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο.

Στις 8 το βράδυ της Τρίτης αγανακρισμένοι οπαδοί των «βυσσινί» έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στην Πλατεία Ταχυδρομείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ενέργειες του προέδρου της ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ζήτησε να φωτογραφηθούν όσοι παρευρεθούν εκεί, προκειμένου να γνωρίζει ο ίδιος ποιοι είναι εκείνοι που τον αποδοκιμάζουν. Το συγκεκριμένο κίνημα με την επωνυμία «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ» οργανώθηκε μέσω διαδικτύου και η δυναμική του θα φανεί για πρώτη φορά αύριο, αν και η ιδιαίτερη μνεία που έκανε ο κ. Κούγιας, μάλλον δείχνει ότι είναι αρκετά υψηλή. Ηδη πάντως έχει κάνει αισθητή την παρουσία του γεμίζοντας με φειγ βολάν και πανό την πόλη.

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης από το χώρο του ποδοσφαίρου, ο Αλέξης Κούγιας αναθεώρησε την απόφασή του και θα παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που κατέχει (90% του συνόλου) «ούτε με 20.000.000 ευρώ» και οι λόγοι που επικαλέστηκε για αυτήν την αλλαγή στάσης είναι η κόντρα του με τον Ιβάν Σαββίδη και η πίεση που του ασκείται με αθέμιτα μέσα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter