Τα ιδανικά κινητά για καλοκαίρι είναι ΝΟΚΙΑ – Ανθεκτικότητα, ευχρηστία, μεγάλη μπαταρία, δυνατή κάμερα

Τα ιδανικά κινητά για καλοκαίρι είναι ΝΟΚΙΑ – Ανθεκτικότητα, ευχρηστία, μεγάλη μπαταρία, δυνατή κάμερα

Από τα μεγαλύτερα άγχη για όλους μας σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση σε κάποια κοντινή παραλία είτε πολύ περισσότερο στις διακοπές, αποτελεί το κινητό τηλέφωνο. 

Θα αντέξει σε ενδεχόμενη πτώση, ή μήπως ακόμα και το να βρίσκεται «χύμα» μέσα στη τσάντα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια γρατσουνιά στην οθόνη; Η μπαταρία θα αρκεί ή θα πρέπει να υπάρχει κάπου κοντά τροφοδοσία ρεύματος; Η κάμερα θα μπορέσει να απαθανατίσει κάθε στιγμή στη θάλασσα ή στο ταξίδι, ή πρέπει να υπάρχει μαζί κανονική φωτογραφική μηχανή; Και τέλος, ένα κινητό που θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά, θα είναι γρήγορο και εύχρηστο ή θα χρειάζεται συχνά-πυκνά επανεκκινήσεις;

Μια νέα σειρά τηλεφώνων της Nokia επιχειρεί να απαντήσει σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα. Με android λειτουργικό, δυνατούς επεξεργαστές, επαγγελματικές κάμερες, μεγάλες οθόνες και την υπογραφή της Nokia, τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε καθημερινή ανάγκη, είτε αφορά την εργασία είτε τη ψυχαγωγία και πάντως σίγουρα τις διακοπές.

Τι διαφορές έχουν όμως μεταξύ τους;

NOKIA 3

Πρώτο και βασικότερο χαρακτηριστικό, η ανθεκτικότητά του. Το Nokia 3 είναι εξαιρετικά συμπαγές, με ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά κατασκευής. Για παράδειγμα, η μεγάλη οθόνη αφής, παρ’ ότι HD, με υψηλή ανάλυση και ζωντανά χρώματα, προστατεύεται από τις γρατζουνιές με την τεχνολογία Corning Gorilla Glass.



Πέραν αυτού, το όμορφο smartphone είναι ιδανικό για την απαθανάτιση κάθε στιγμής της καθημερινότητας, με δύο κάμερες, μπροστινή και οπίσθια, 8MP! Οι κάμερες διαθέτουν την τεχνολογία autofocus για σταθερές και καθαρές λήψεις. Κινητήριος δύναμη του Nokia 3, ένας ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek 6737 που «τρέχει» στα 1,3 GHz. Με αυτά τα χαρακτηριστικά το κινητό δεν κολλάει πουθενά, και «εκτοξεύεται» από τον συνδυασμό με το Android 7.0 Nougat. Εξασφαλίζεται έτσι η πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Google καθώς και στο Play Store, με ό,τι αυτό σημαίνει τόσο για την εργασία όσο και για την ψυχαγωγία.



ΝΟΚΙΑ 5

Το «αδελφάκι» του Nokia 3, χωρίς να υστερεί σε οτιδήποτε, διαθέτει ακόμα πιο αρμονικά χαρακτηριστικά και πολύ κλασσική φινέτσα. Τα κορυφαία του υλικά, όπως το επεξεργασμένο αλουμίνιο, δίνουν εξαρχής την αίσθηση της αρμονίας ενώ το απλό του design καθιστά το κινητό ακόμα πιο εντυπωσιακό. Πρόκειται παράλληλα για ένα εξίσου ανθεκτικό κινητό, με προσοχή και στο εργονομικό επίπεδο, καθώς «φωλιάζει» ιδανικά στο χέρι και επιτρέπει άνετο χειρισμό και ταχύτητα. 



Το smartphone κινεί ένας παντοδύναμος oκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 430, χρονισμένος στα 1.4GHz, με μνήμη RAM 2GB. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, ενώ η συνύπαρξη όλων αυτών των χαρακτηριστικών με το λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat «εκτοξεύει» το κινητό. Κάποια ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι ότι το Nokia 5, όπως και τα «αδελφάκια» του, επιτρέπει στον χρήση να διαμορφώσει εκ του μηδενός τα Android, χωρίς δηλαδή να υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ δεν τρέχει καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο, με ό,τι αυτό σημαίνει για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ταχύτητα.



NOKIA 6

Προσοχή στη λεπτομέρεια, απίστευτος σχεδιασμός και δύναμη αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Nokia 6. Στο μάτι «χτυπάει» αμέσως η μεγάλη, άνετη FullHD οθόνη 5.5 ιντσών που προστατεύεται και αυτή από γυαλί Corning Gorilla, καθιστώντας το ανθεκτικό στις φθορές. Ένα άλλο «μυστικό» της οθόνης, το ότι είναι απόλυτα λειτουργική και ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια ενώ είναι αρκετά ευρεία ώστε να μπορούν να παρακολουθούν βίντεο ή ακόμα και ταινίες περισσότερα από ένα άτομα. Σε ακουστικό επίπεδο, το Nokia 6 διαθέτει δύο ηχεία, ενσωματωμένο ενισχυτή και τεχνολογία Dobly Atmos, κάνοντας ακόμα πιο ζωντανή την μουσική αλλά και τα βίντεο ή ταινίες που επιλέγει να παρακολουθήσει ο χρήστης. Πέραν όλων των άλλων το Nokia 6 διαθέτει πανίσχυρη οπίσθια κάμερα 16MP, τεχνολογία Autofocus για σταθερές λήψεις, αυτόματη ανίχνευση προσώπων και μεγάλο διάφραγμα f/2.0. Το διπλό LED Flash μπορεί να κάνει «τη νύχτα μέρα» ενώ η εμπρόσθια 8MP κάμερα διαθέτει ευρυγωνικό φακό, ιδανικό για selfies. 



Η επιλογή είναι δική σας!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter