Τα καλά και συμφέροντα της ΝΔ και του κ. Γκιουλέκα

Τα καλά και συμφέροντα της ΝΔ και του κ. Γκιουλέκα

Στη ΝΔ στην προσπάθειά τους είτε να αντιπολιτευτούν την Κυβέρνηση είτε να ασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι της Εθνικής πλειοδοσίας εκτίθενται διαρκώς.

Τελευταίο κρούσμα η δήλωση του αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών, υπεύθυνου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.

Ο κ. Γκιουλέκας με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το αεροδρόμια «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «απαράδεκτο ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την πρωτεύουσα της Μακεδονίας να αναμειγνύεται σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα».

Ξεκαθαρίζω ότι διαφωνώ με τη δήλωση του κ. Μπουτάρη και ειδικά με τη χρονική στιγμή που αυτή γίνεται αλλά θεωρώ απείρως πιο επικίνδυνη την εθνική πλειοδοσία.

Για τον κ. Γκιουλέκα και τη ΝΔ που εκπροσωπεί, ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, ο τάδε ή ο δείνα καναλάρχης της περιφέρειας, μία επιτροπή πολιτών, ένας μουσικοσυνθέτης με ιστορία, μια ντουζίνα πρώην και νυν πολιτικών, ένα ακροδεξιό κόμμα, κάποιοι απόστρατοι λοκατζήδες και πολλά μαύρα ράσα έχουν κάθε δικαίωμα να αναμειγνύονται στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής αλλά ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δεν έχει.

Εκτός κι αν πιστεύει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ ότι δικαίωμα να αναμειγνύεται σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχει όποιος συμφωνεί με τη θέση του κόμματός του που φυσικά ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πια είναι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter