Τα «μαζεύει» ο Άδωνης για τον ραβίνο – Δεν είχε ακούσει όλη τη δήλωσή του!

Τα «μαζεύει» ο Άδωνης για τον ραβίνο – Δεν είχε ακούσει όλη τη δήλωσή του!

Με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση και μετά την κατακραυγή και το άδειασμα ακόμα και από το κόμμα του, ο πρώην ΛΑΟΣ και νυν Νέα Δημοκρατία, Άδωνης Γεωργιάδης, γνωστός και σταθερός για τις ακροδεξιές του και αντιαριστερές του κορώνες, αλλά όχι και τόσο σταθερός στην κομματική του ταυτότητα, βρήκε νέο «αφήγημα» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Είναι σαφές πως έπρεπε κάπως να καλυφθεί, αφού ο ραβίνος Φριζής με τις αναφορές του στη βία δεν θα μπορούσε «λεκτικά» να έχει θέση στο προεκλογικό μυθιστόρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι εξάλλου προφανές πως ο αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση τις τελευταίες ημέρες…

Λίγο η πρεσβεία του Ισραήλ, λίγο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, λίγο το ίδιο του το κόμμα αλλά και ο φιλικός του Τύπος, έπρεπε να βρει κάποια “επίσημη” δικαιολογία για τον “αυθορμητισμό” του.

Σύμφωνα με το νέο “μυθιστόρημα” του Αδώνιδος, δεν είχε ακούσει όλη τη δήλωση του Φριζή. Σχολίασε λοιπόν με το «απλά άψογος» τις δηλώσεις του Ραβίνου χωρίς καν να τις ακούσει, παρά μόνον το πρώτο μέρος όπου απλά καταδίκαζε…

Για τον Άδωνη – που δύσκολα φανταζόμαστε πως δεν άκουσε με ζητωκραυγές ως το τέλος τον ραβίνο – ο Φριζής έκανε «έμμεσες αναφορές στη βία».

Σωστά, δεν πήρε κανένα τσεκούρι στο χέρι όπως ο φίλος του και ο συναγωνιστής του, Μάκης Βορίδης…

Έτσι λοιπόν, αφού μας παρουσίασε μέσω facebook το νέο του αφήγημα, καταδίκασε και τη βία…

(Πέραν του ότι η βία έχει πολλές μορφές, όπως για παράδειγμα τους νόμους που ψήφιζε εδώ και χρόνια…)

Και αφού συνεχίζει τον δεκάρικό του κατά της Αριστεράς, αναρωτιέται αν έχει κάνει κάτι «ακροδεξιό» στη ζωή του…

Και μετά από όλα αυτά, ο  Άδωνης Γεωργιάδης καταδικάζει βέβαια όσους τον σχολίασαν μετά τις δηλώσεις του.

Και επειδή δεν μπορεί να κατηγορήσει την Καθημερινή – που μίλησε για “κακοφωνία μέσα στη Ν.Δ.” ή το ίδιο του το κόμμα που τον άδειασε ή την πρεσβεία του Ισραήλ που είναι πάνω από τις δυνάμεις του… του φταίει η αριστερά:

Ο Παπαδημούλης, ο Βαξεβάνης και τα τρολ…

Αντί να πει λοιπόν “συγγνώμη, έκανα λάθος” (λέμε τώρα…), προσπαθεί να βγει και από πάνω…

Και επειδή το παραμύθι πρέπει να έχει και δράκο, ο Ρουβίκωνας ανήκει στον ιδεολογικό χώρο που έκαψε το βιβλιοπωλείο του και έβαλε γκαζάκια, ενώ απειλείται και η ζωή του.

Εξάλλου η ακροδεξιά είναι γνωστή για τον αχταρμά, την γενίκευση και τον λαϊκισμό. Δεν στηρίχθηκε ποτέ στην λογική αλλά πάντα στην αμορφωσιά, στο θυμό, στο ρατσισμό και στο φόβο. 

Τι γράφει ο Άδωνης στο Facebook

Όταν έκανα την γνωστή ανάρτηση για τις δηλώσεις του Ραβίνου Φριζή, την οποία απέσυρα πριν από τις σχετικές δηλώσεις της Πρεσβείας και του ΚΙΣ, έγινε χαμός! Πράγματι ομολογώ ότι είχα μείνει στο αρχικό τμήμα που αφορούσε στην καταδίκη (με δριμύ τρόπο είναι αλήθεια) της Αριστερής κομμουνιστικής ιδεολογίας. Την απέσυρα λόγω των έμμεσων αναφορών του στην βία και είναι γνωστό ότι σε όλη μου την ζωή αποστρέφομαι την βία! Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν αλλά αν σηκώσει κάποιος το χέρι του κατά ενός άλλου πρέπει να επεμβαίνει ο νόμος.

Αν και αυτή μου η αξία είναι δεδομένη και γνωστή σε όλους, θεωρούμαι από την Αριστερά, της οποίας την ιδεολογική ηγεμονία αμφισβητώ, «ακροδεξιός». Γιατί; Έχω κάνει το ο,τιδηποτε ακροδεξιό στην ζωή μου; Όχι απλώς δεν τους φοβάμαι και δεν Τιμώ τους «Αγώνες» τους, έτσι γενικά και αορίστως, «αγώνες» διαχρονικά βαμμένους με πολύ αίμα.

Όμως αμέσως μετά την ανάρτηση και την απόσυρση της, το σύνολο της «προοδευτικής» αριστεράς έσπευσαν να με καταδικάσουν. Από τον «φίλο» μου Κώστα Βαξεβάνη και τον έτερο κ. Παπαδημούλη, έως όλες μα όλες τις εφημερίδες και τα sites και φυσικά τα τρολ τους…

Όμως όπως θα δείτε τις επόμενες ώρες, όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» για την Ειρήνη και την μή χρήση βίας, θα σιωπήσουν τώρα που ο Αρχηγός του Ρουβίκωνα απειλεί ευθέως την σωματική μου ακεραιότητα.

Όπως σιωπούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν οι «αντιεξουσιαστές» ο χώρος δηλ που εκπροσωπεί ο Ρουβίκωνας, μου έκαιγε τα βιβλιοπωλεία (συνολικά 17 φορές), μου έβαζε γκαζάκια, βόμβες, απειλούσε την ζωή και την οικογένειά μου.

Διότι έτσι είναι η αριστερή «ευαισθησία» πάντα επιλεκτική! Μόνον αν μας συμφέρει, ποτέ αν πλήττει ιδεολογικούς και πολιτικούς μας αντιπάλους.

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε να αλλάξουμε, αυτή την ιδεολογική κυριαρχία να νικήσουμε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter