Τα μέσα μεταφοράς στην απεργία – Ποια απεργούν και ποια κάνουν στάσεις εργασίας

Τα μέσα μεταφοράς στην απεργία – Ποια απεργούν και ποια κάνουν στάσεις εργασίας

Με 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη, συμμετέχει η ΠΝΟ στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, ενώ τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και ο ΗΣΑΠ έχουν αποφασίσει στάσεις εργασίας. Τετράωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, ανήμερα της γενικής απεργίας, προκήρυξαν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

– Αύριο, Τρίτη, 16 Μαΐου, η στάση εργασίας στα λεωφορεία θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 16.00 ενώ στις 17 και στις 18 Μαΐου (Τετάρτη και Πέμπτη) η στάση θα ισχύσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία αποφάσισε και η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, με τους συρμούς πάντως να κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί, ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

– Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου. Η απεργιακή κινητοποίηση αρχίζει στις 00.01 τα ξημερώματα της Τρίτης και τελειώνει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Με τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, θα συμμετάσχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter