Τα πραγματικά «Μάτια ερμητικά κλειστά» πάρτι – Ακριβά όργια «υψηλής αισθητικής»

Τα πραγματικά «Μάτια ερμητικά κλειστά» πάρτι – Ακριβά όργια «υψηλής αισθητικής»

Σκηνές που όχι απλώς θυμίζουν, αλλά είναι ακριβώς όπως αυτές του ερωτικού πάρτι στο αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Μάτια ερμητικά κλειστά» εκτυλίσσονται στα «Snctm» πάρτι, που από το Λος Άντζελες μετακόμισαν στο Μανχάταν κι έχουν βάλει πλώρη για τα Χάμπτονς.

Πρόκειται για ένα κλειστό, ιδιωτικό, ερωτικό κλαμπ, τα μέλη του οποίου πληρώνουν από 1.500 έως 1.875 δολάρια για κάθε πάρτι, ή 75.000 δολάρια τον χρόνο, προκειμένου να συμμετέχουν σε όλα.

Οι καλεσμένοι έρχονται φορώντας μάσκες, οι άνδρες ντύνονται με σμόκιν και οι γυναίκες με τουαλέτες, και όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν στην διάχυτη «ερωτική ελευθερία», που περιλαμβάνει ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα ή και… πολύγωνα, σαδομαζοχιστικά δρώμενα, γκέι ζευγάρια και ό,τι άλλο φανταστεί ο νους.

Στα πάρτι εμφανίζονται από μοντέλα και δισεκατομμυριούχους, μέχρι ηθοποιοί και «κοινοί θνητοί» , ενώ κυκλοφορούν σενάρια ότι σε ένα από αυτά πήγε και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το επόμενο πάρτι πρόκειται να γίνει στα Χάμπτονς στις 5 Αυγούστου, σε μυστική τοποθεσία, και ο αριθμός των καλεσμένων θα παραμείνει αυστηρά στους… 99.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter