ΤΑΙΠΕΔ: Ποιοι είναι οι διεκδικητές της Μαρίνας Χίου

ΤΑΙΠΕΔ: Ποιοι είναι οι διεκδικητές της Μαρίνας Χίου

Τρία επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την εκμετάλλευση της Μαρίνας Χίου, καθώς σήμερα Παρασκευή εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:

1. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Η Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής του ξενοδοχείου Alimounda Mare, ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων που βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου).

2. PAN BROTHERS ASSOCIATES, INC. (Η Pan-Brothers Associates είναι μια επιχείρηση ομογενών στη Νέα Υόρκη που προσφέρει υπηρεσίες πλήρους ανάπτυξης ακινήτων, διαχείρισης και χρηματιστηριακών υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει μια γενετική προοπτική στις επενδύσεις και βλέπει τις εξαγορές και τις επενδύσεις μέσω μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής αγοράς και κατοχής. Η εταιρεία διαθέτει μια κάθετα ολοκληρωμένη δομή που χρησιμοποιεί μια εσωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων στον σχεδιασμό των κατασκευών, τη λιανική μίσθωση, τις πωλήσεις και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων. Η Pan-Brothers Associates ιδρύθηκε το 1972 από τα τρία αδέλφια George, James και Peter Pantelides και ξεκίνησε με την αγορά κατοικιών και εμπορικών ακινήτων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με έμφαση στην προστιθέμενη αξία με την ανακαίνιση και τη μεγιστοποίηση των εσόδων. Διατηρώντας τις αρχικές επενδυτικές πρακτικές και το στυλ διοίκησης για τα τελευταία 42 χρόνια, η Pan-Brothers Associates αύξησε σταθερά το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο, ενσωματώνοντας τις εμπορικές, λιανικές και οικιστικές αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσι , τη Φλόριντα, την Καλιφόρνια και το Οχάιο).

3. AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ (Η Κλεοπάτρα Μαρίνα Α.Ε. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής μιας από τις πιο σύγχρονες, ιδιωτικές μαρίνες της Ελλάδας στο Άκτιο, προσφέροντας αγκυροβόλια πρώτης κατηγορίας και υπηρεσίες σε πλοία και πλήρωμα όλο το χρόνο. Η μαρίνα Κλεοπάτρα προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες τουριστικών λιμανιών. Έχει αναλάβει από το 2011 με σύμβαση παραχώρησης τη διαχείριση της Μαρίνας της Πρέβεζας).

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter