Ταλαιπωρεί το …κόμμα του ο Ψαριανός

Ταλαιπωρεί το …κόμμα του ο Ψαριανός

Ταλαιπωρία για το…. κόμμα του αποδείχθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, αφού απαιτήθηκε διευκρίνιση από το Ποτάμι σχετικά με το ότι στηρίζει το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για την Παιδεία, που αφορά τις προϋποθέσεις για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους.

Ερωτώμενος (και μάλιστα δύο φορές) από τον προεδρεύοντα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων όπου συζητούνταν το νομοθέτημα Δ.Σεβαστάκη, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε «επιφύλαξη» για την ψήφιση του επίμαχου άρθρου. Κι αυτό παρότι λίγο νωρίτερα ο Γ.Μαυρωτάς είχε διευκρινίσει πώς εάν δεν ψηφίσει το Ποτάμι το άρθρο δεν περνάει και «θα εκτεθεί η χώρα».

Απαιτήθηκε παρέμβαση από το Ποτάμι για να διευκρινιστεί πως η τοποθέτηση του Γ.Ψαριανού ήταν θετική και πώς η επιφύλαξη που διατύπωσε ήταν «σχήμα λόγου». Μάλιστα το Ποτάμι υποστηρίζει ότι στην αρχική του εισήγηση ο Γρηγόρης Ψαριανός ήταν θετικός για το άρθρο.

Να θυμήσουμε ότι το άρθρο έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Ως εκ τούτου απαιτούνται οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ (που ειναι θετικό) και του Ποταμιού για να περάσει σε περίπτωση που αποφασισει να ψηφίσει αρνητικά Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι επιφυλάσσεται για την στάση της στην συνεδρίαση της Ολομέλειας που θα γίνει αύριο Πέμπτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter