Ταξίδι στη Σάμο, πλέον σε μόνο 6 ώρες και 45 λεπτά

Ταξίδι στη Σάμο, πλέον σε μόνο 6 ώρες και 45 λεπτά

Η Blue Star Ferries, για ακόμη μία φορά, αλλάζει τα δεδομένα στο ταξίδι στη Σάμο: Πλέον το δρομολόγιο από Πειραιά  με το Blue Star 2 γίνεται σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη για Βαθύ.

Το Blue Star 2 συνδέει τη Σάμο με Κω, Ρόδο και Κάρπαθο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια, άνεση και ταχύτητα σε κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες των νησιών μας.

Το δημοφιλές και υπερσύγχρονο Blue Star 2 αναπτύσσει ταχύτητα 28 knots, είναι χωρητικότητας 1.854 επιβατών εκ των οποίων οι 463 σε 176 καμπίνες και διαθέτει γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης.

Το Βlue Star 2 σας προσφέρει άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή σας εν πλω, μοναδική. Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service/Goody’s, Bars/Flocafe, κατάστημα, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και ευχάριστο ταξίδι.

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σας προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες.

Υπηρεσία @sea!

Το νέο, διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με απεριόριστες δυνατότητες. Συνδεθείτε στο wifi δίκτυο του πλοίου από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) χωρίς σύνδεση στο internet και ανακαλύψτε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες. Ενημερωθείτε για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, για το πρόγραμμα πιστότητας πελατών SeaSmiles, κ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea σάς παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

BlueStarino!

Εάν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα αναζητήστε στο πλοίο τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! *Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ: Τιμή κατ΄άτομο 20€ (για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ: 20% έκπτωση στην Οικονομική θέση (για περιορισμένο αριθμό θέσεων)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε 4κλινη καμπίνα

ΜΕΛΗ SEASMILES: 30% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Ι.Χ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εκπτώσεις και προσφορές, και για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ. :210-8919800 ή επισκεφθείτε το .

BLUE STAR FERRIES , κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter