Τέλειωσε πριν ξεκινήσει το κρίσιμο ντέρμπι στην Τούμπα (Photos)

Τέλειωσε πριν ξεκινήσει το κρίσιμο ντέρμπι στην Τούμπα (Photos)

Ένα ρολό ταμειακής μηχανής που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού στο πρόσωπο ήταν αρκετό για να μεταβεί ο Όσκαρ Γκαρθία αρχικά στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, και το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, να μην ξεκινήσει.

Το αντικείμενο βρήκε τον Όσκαρ Γκαρθία κοντά στο αριστερό του μάτι, με συνέπεια αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα και κατόπιν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο διαιτητής δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του, ωστόσο ο αγώνας δεν αναμένεται να διεξαχθεί. Η γηπεδούχος ομάδα, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, κινδυνεύει με τιμωρία, που μπορεί να περιλαμβάνει αφαίρεση τριών βαθμών.

Σημειώνεται ότι με το πέρασμα της ώρας κι ενώ οι ομάδες δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει η αναμέτρηση, οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν από το γήπεδο. Ορισμένοι από αυτούς παρέμειναν έξω από το γήπεδο και προχώρησαν σε επεισόδια με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter