Τελεσίγραφο Βασιλειάδη στην Σούπερ Λίγκα – Δείτε την επιστολή

Τελεσίγραφο Βασιλειάδη στην Σούπερ Λίγκα – Δείτε την επιστολή

Τελεσίγραφο στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας έστειλε με επιστολή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ξεκαθαρίζει στους παράγοντες ότι το πλάνο του για την χρηματοδότηση και την οικονομική εξυγίανση του επαγγελματικού πρωταθλήματος θα προχωρήσει μόνο αν αποδεχθούν να μειωθούν σε 12 οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας. 

«Σκεφτείτε με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό του ποδοσφαίρου και όχι την πρόσκαιρη και σε θολό και εξαρτημένο περιβάλλον επιβίωση…», αναφέρει στην επιστολή του ο Βασιλειάδης στα μέλη του συνεταιρισμού και καταλήγει: «Άλλο μοντέλο που προφανώς έχετε στο μυαλό σας, εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε. Μακάρι να δικαιωθείτε εσείς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, καλή τύχη και καλό καλοκαίρι…».

Σε πρώτη φάση ο συνεταιρισμός απέρριψε το σχέδιο Βασιλειάδη, αλλά ο υφυπουργός τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία επισημαίνοντας πως «σας καλώ να κοιτάξουμε το παρόν κατάματα και να σχεδιάσουμε το μέλλον…». Θεωρείται δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα, καθώς οι 8 από τις 16 ΠΑΕ ψήφισαν κατά της μείωσης των ομάδων σε 12. Μεταξύ των αυτών που διαφωνούν είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Δείτε την επιστολή:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/07/17/5b4e4e02cd3a181123075a34.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter