Τελικά δεν το έσκασαν από οίκο ευγηρίας ηλικιωμένοι για να δουν συναυλία heavy metal…

Τελικά δεν το έσκασαν από οίκο ευγηρίας ηλικιωμένοι για να δουν συναυλία heavy metal…

Τον γύρο των ΜΜΕ παγκοσμίως έκανε η είδηση ότι στη Γερμανία δύο ηλικιωμένοι το έσκασαν από τον οίκο ευγηρίας όπου διέμεναν για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο heavy metal φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το Wacken Open Air, όπου και εντοπίστηκαν.

Ο δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός NDR είχε μεταδώσει ότι το προσωπικό του οίκου ευγηρίας όταν διαπίστωσε ότι οι δύο ηλικιωμένοι έλειπαν, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μέρλε Νόιφελντ, είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκαν “αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι”.

Αφού η είδηση έγινε viral και η… συμπαράσταση του κόσμου εκφράστηκε σε διεθνές επίπεδο, τώρα οι αρχές εξηγούν ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Σε νέες δηλώσεις, σύμφωνα με το Associated Press, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Πέτερ Μπρεντ, διευκρίνισε ότι επρόκειτο για δύο άνδρες 58 και 59 ετών, και όχι ηλικιωμένους, που δραπέτευσαν από ψυχιατρικό ίδρυμα και όχι από οίκο ευγηρίας, ωστόσο ισχύει ότι πήγαν στο Wacken, κοντά στο φεστιβάλ.

Τους εντόπισαν μεθυσμένους και αποπροσανατολισμένους άτομα που βρίσκονταν στο φεστιβάλ, να περιμένουν το λεωφορείο, στις τρεις τα ξημερώματα, αν και δεν εκτελούνταν δρομολόγια λόγω της ώρας.

Η αστυνομία τους μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες και το πρωί, με ταξί, τους επέστρεψε πίσω στην κλινική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter