Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ουσίγιος

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ουσίγιος

Ούτε τέσσερις μήνες δεν κράτησε ο περίφημος νέος σχεδιασμός του Ολυμπιακού με τη στρατηγική, που σηματοδοτήθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, όταν και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μάριο Ουσίγιος στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Αν και κάποιες από τις μεταγραφές που έγιναν εμφανίζονται ως καλύτερες από αυτές των τελευταίων δύο ετών και αν και η ομάδα πέτυχε τον αρχικό στόχο της που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η συνεργασία των «ερυθρολεύκων» με τον Αργεντινό δεν μακροημέρευσε και με μια λιτή ανακοίνωση δόθηκε το τέλος.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Μάριο Ουσίγιος. Του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει συγκεκριμένα και πέρα των άλλων, είναι εμφανές πως τον Ουσίγιος παρέσυρε και η περίπτωση της αποτυχίας του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι αυτός που αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, ωστόσο αυτός που αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει τις περισσότερες αρμοδιότητες είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter