Τέλος εποχής στη Θεσσαλονίκη: Στην κυκλοφορία μετά από 11 χρόνια τμήμα της Μοναστηρίου

Τέλος εποχής στη Θεσσαλονίκη: Στην κυκλοφορία μετά από 11 χρόνια τμήμα της Μοναστηρίου

Αποδίδεται ξανά στην κυκλοφορία, ύστερα από 11 χρόνια, το τμήμα της οδού Μοναστηρίου, που παρέμενε κλειστό λόγω των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης. 

Την ερχόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, πρόκειται να απομακρυνθούν οι εργοταξιακές εγκαταστάσεις και να αποδοθεί στην κυκλοφορία -με τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός»- το τμήμα της Μοναστηρίου μεταξύ των οδών Μιχαήλ Καλού και Αγίων Πάντων. Συγκεκριμένα, η οδός θα ανοίξει με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη (πορεία προς ανατολικά) και δύο σε εκείνο προς τα δυτικά.

Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του Μετρό, οι οποίες αναμένεται να ισχύσουν για χρονικό διάστημα δύο μηνών. Συγκεκριμένα, αλλάζει η εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων από τη δεξιά στην αριστερή πλευρά της οδού Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Παπαδοπούλου έως την Εγνατία (τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Εγνατία). Για το διάστημα αυτό, οι λωρίδες κυκλοφορίας περιορίζονται από δύο σε μία. Με την ολοκλήρωση των εργασιών στα εργοτάξια του Μετρό, θα αποδεσμεύονται αντίστοιχα και οι εργοταξιακές καταλήψεις.

«Προχωρούμε υλοποιώντας τους σχεδιασμούς μας και βλέποντας ορίζοντα ολοκλήρωσης σε ένα έργο που ταλαιπώρησε πολύ τη Θεσσαλονίκη» σχολίασε -σε ανάρτησή του στο facebook- ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter