Τέλος η NOVA από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας

Τέλος η NOVA από την κεντρική διαχείριση  των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας

Το είπε και το έκανε πράξη. Η NOVA αποχωρεί από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας από την επόμενη σεζόν και θα προχωρήσει σε διμερείς συμβάσεις με κάποιες ομάδες. 

Ο λόγος που το συνδρομητικό κανάλι προχώρησε στη στη διακοπή της σύμβασης με την Λίγκα, είναι ότι αυτή δεν έκανε την παραμικρή αλλαγή από όσες έχει ζητήσει η NOVA για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

«Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά η Forthnet.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter