Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στη Λίνδο μετά τη φωτογραφία νεόνυμφων που κάνουν στοματικό έρωτα

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στη Λίνδο μετά τη φωτογραφία νεόνυμφων που κάνουν στοματικό έρωτα

Την πρόθεσή του να διακόψει την τέλεση πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο εξέφρασε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Γ. Ελευθερίου, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας ζευγαριού Βρετανών που παντρεύτηκαν στη Λίνδο στην οποία οι νεόνυμφοι φαίνονται να κάνουν στοματικό έρωτα.

«Η διάρκεια των πολιτικών γάμων είναι περίπου 40 λεπτά. Η τελετή διαρκεί 10 λεπτά και στη συνέχεια το ζευγάρι και οι καλεσμένοι έχουν στη διάθεσή τους άλλη μισή ώρα για να βγάλουν φωτογραφίες. Έτσι κι έγινε με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αφού τέλεσα τον γάμο, αποχώρησα από το εκκλησάκι και το ζευγάρι με τους καλεσμένους έμεινε πίσω για τις καθιερωμένες φωτογραφίες μέσα στις οποίες είναι κι αυτή στο πίσω μέρος του μοναστηριού με φόντο την Ακρόπολη και με την νύφη να φαίνεται να επιδίδεται σε στοματικό σεξ με τον γαμπρό. Αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές», ανέφερε στη Δημοκρατική ο κ. Ελευθερίου.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού ανέβηκαν στην προσωπική σελίδα της νύφης Carly Lunn στις 5 Οκτωβρίου, ο βρετανικός Τύπος «αλίευσε» την επίμαχη φωτογραφία, την δημοσίευσε και ακολούθησε η αναπαραγωγή του θέματος, καθώς το… γαμήλιο στοματικό σεξ αρχίζει να γίνεται μόδα σε πολλές χώρες του κόσμου.

«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», ανέφερε η 34χρονη νύφη.

Την διακοπή των πολιτικών γάμων, μετά το περιστατικό έχει ζητήσει και ο ιερέας της Λίνδου πατέρας Σπυρίδωνας, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας. 

Με πληροφορίες από: dimokratiki.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter