Τέλος οι πτήσεις της Ryanair προς Χανιά – «Στον αέρα» όσοι έχουν κάνει κράτηση

Τέλος οι πτήσεις της Ryanair προς Χανιά – «Στον αέρα» όσοι έχουν κάνει κράτηση

Οι σοβαρές αναταράξεις που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες η Ryanair φαίνεται πως επηρέασε και την Ελλάδα, καθώς η γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους καταργεί τις πτήσεις από και προς Χανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr από 29 Οκτωβρίου παύουν οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάφο με προορισμό τα Χανιά.

«Η εταιρεία μας επισήμανε ότι ο λόγος που προχωρούν σε αυτή την κίνηση είναι λόγω ενός νέου πλάνου της εταιρεία, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, ενώ τόνισαν ότι οι πτήσεις “από και προς” αυτούς τους προορισμούς θα “ανοίξουν” μετά τον χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 25 Μαρτίου και μετά», αναφέρει το flashnews.gr.

Στο site της Ryanair δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις από το τέλος Οκτωβρίου και μετά, ενώ η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να στέλνει ειδοποιητήρια σε όσους είχαν κάνει κράτηση.

Η Ryanair αντιμετωπίζει τα σοβαρότερα λειτουργικά προβλήματα από την ίδρυσή της, με χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων, τις οποίες πρώην πιλότος απέδιδε στις άθλιες συνθήκες εργασίες των πιλότων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter