Τένις: Ανεβαίνει και πάλι η Σάκκαρη

Τένις: Ανεβαίνει και πάλι η Σάκκαρη

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια που ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιτυγχάνοντας παράλληλα προσωπικό ρεκόρ.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στο νούμερο 84 του πλανήτη, κερδίζοντας δύο θέσεις συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα και ελπίζοντας για ακόμη καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

Η νικήτρια του Australian Open, Σερένα Γουίλιαμς, παρέμεινε πρώτη στον κόσμο κι αυτή την εβδομάδα, ενώ δεύτερη και αρκετά κοντά της είναι η Αντζελίκ Κέρμπερ.

Από εκεί και ύστερα τις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας δεκάδας κατέχουν κατά σειρά οι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Σιμόνα Χάλεπ, Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, Ανιέσκα Ραντβάνσκα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, Μάντισον Κις και Ελίνα Σβιτόλινα.

Άνοδος κατά μία θέση και για τον Στέφανο Τσιτσιπά στους Άνδρες, που βρέθηκε στο νούμερο 206 της παγκόσμιας κατάταξης, έναντι της 207ης θέσης που κατείχε την περασμένη εβδομάδα.

Ως προς την κορυφαία δεκάδα, δεν υπήρξαν αξιοσημείωτες αλλαγές. Ο Άντι Μάρεϊ εξακολουθεί να παραμένει νούμερο 1 στον κόσμο, ακολουθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς κι έπονται κατά σειρά οι: Σταν Βαβρίνκα, Μίλος Ράονιτς, Κέι Νισικόρι, Ράφαελ Ναδάλ, Μάριν Τσίλιτς, Τζο-Βιλφρίντ Τσόνγκα, Ντόμινικ Τιμ, Ρότζερ Φέντερερ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter