Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τετ-α-τετ Πετρόπουλου-Παραπληγικών μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσο Πετρόπουλο, θα έχουν σύντομα οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) που συναντήθηκαν με αντιπροσωπείες όλων των κομμάτων στην Βουλή.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου συναντήθηκαν και με κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή. Στην συνέχεια απαίτησαν να συναντηθούν με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου πράγμα που όμως δεν κατέστη δυνατόν γιατί δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού στην Βουλή.

‘Ετσι μετά από διαβουλεύσεις υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τάσο Πετρόπουλο προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα των συντάξεων και των μισθών των ατόμων με αναπηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες η επαφή με τον Τ.Πετρόπουλο έγινε μετά από διαμεσολάβηση του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο ΠΑΣΠΑ είχε διοργανώσει νωρίτερα διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.