Τετραπλή επιτυχία της BMW

Τετραπλή επιτυχία της BMW

Οι αναγνώστες του περιοδικού «Auto Zeitung» και των διεθνών συνεργαζόμενων εκδόσεων ανέδειξαν με την ψηφοφορία τους τα μοντέλα BMW i3, BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 5 και BMW X3, ως τα καλύτερα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους (World’s Best Cars).

Εδώ και 30 χρόνια, το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Zeitung» διοργανώνει μία ψηφοφορία αναγνωστών μέσα από την οποία προκύπτουν οι νικητές του «Auto Trophy – World’s Best Cars». Η BMW γιορτάζει τέσσερις επιτυχίες στη φετινή, επετειακή χρονιά. Το κουαρτέτο νικητών στο Auto Trophy 2017 εκπροσωπεί ένα μεγάλο τμήμα της γκάμας του κατασκευαστή premium οχημάτων. Η BMW Σειρά 3 αναδείχτηκε νικήτρια στη μεσαία κατηγορία, η νέα BMW Σειρά 5 θριάμβευσε στην κατηγορία executive, η νέα BMW X3 κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους της στην κατηγορία: «SUV από 25.000 – 50.000 ευρώ» ενώ το BMW i3 απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία: «Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα».

Ο θεσμός βραβείων «Auto Trophy – World’s Best Cars» είναι από τους πιο διάσημους στη βιομηχανία αυτοκινήτου με μία μακροχρόνια παράδοση που έχει διαμορφωθεί μέσα από την ιστορία τριών δεκαετιών. Η τελευταία έκδοση βασίστηκε στις προτιμήσεις των αναγνωστών του «Auto Zeitung και – για τέταρτη φορά – των διεθνών συνεργαζόμενων περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων. Οι αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους μοντέλα σε 16 κατηγορίες οχημάτων και σε δύο ειδικές κατηγορίες για την ανάδειξη των νικητών του Auto Trophy 2017.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter