«The Good Doctor ΙΙ»: Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης ιατρικής σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova! (Video)

«The Good Doctor ΙΙ»: Ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης ιατρικής σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova! (Video)

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης πέρσι στην Αμερική, «The Good Doctor ΙΙ», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στις 22:00, 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική!

Ο πρώτος κύκλος της σειράς εκτός από την υψηλή τηλεθέαση απέσπασε και πολύ θετικές κριτικές κυρίως για την εξαιρετική ερμηνεία του πρωταγωνιστή Freddie Highmore o οποίος τελικά ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός νεαρού χειρουργού με αυτισμό και τις προσπάθειες του να αποδείξει σε όλους τις εξαιρετικές ιατρικές του ικανότητες στο υψηλού κύρους νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με σκληρά ιατρικά περιστατικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αναγνωρισμένος δημιουργός της σειράς David Shore («The House», «Law & Order») αποκάλυψε ότι σε ότι αφορά στον δεύτερο κύκλο η σειρά θα διερευνήσει περισσότερο το πώς οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με την ασθένεια κάτι που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ πιο ρεαλιστικό και ενδιαφέρον. «Πως ο Glassman (μέντορας του Dr Murphy) θα αντιμετωπίσει την εξελισσόμενη ασθένεια του; Πως ο ίδιος ο Dr Murphy θα αντιμετωπίσει το γεγονός της ασθένειας του μέντορα του; Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στη σχέση τους και ποιές προκλήσεις θα κληθούν και οι δύο να αντιμετωπίσουν;» Αυτό θέλω να εξερευνήσω πλήρως στον δεύτερο κύκλο.» ανέφερε ο David Shore.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter