«The Son»: Νέα γουέστερν σειρά με τον survivor του Τέξας Πιρς Μπρόσναν (Video)

«The Son»: Νέα γουέστερν σειρά με τον survivor του Τέξας Πιρς Μπρόσναν (Video)

Ένα σαρωτικό οικογενειακό έπος έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova από την Τετάρτη 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σειρά «The Son» στο Novacinema4HD με ελληνικούς υπότιτλους

Η σειρά βασίζεται στο αμερικάνικο best seller και υποψήφιο για Βραβείο Pulitzer μυθιστόρημα του Φίλιπ Μάγιερ «American Rust» που περίτεχνα μας διηγείται μέσα από το έπος της οικογένειας McCullough την εξέλιξη της Αμερικής.

Ο ανεπανάληπτος και επιβλητικός Πιρς Μπρόσναν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδύεται τον Eli, έναν χαρισματικό πατριάρχη της οικογένειας McCullough που απήχθη ως παιδί από τη φυλή Ινδιάνων Comanche. Ο ίδιος γεννήθηκε την πρώτη μέρα που το Τέξας απέκτησε την ανεξαρτησία του και έτσι κέρδισε το παρατσούκλι «First Son of Texas». Η σειρά εξιστορεί την ανησυχία του Eli για τη μοίρα του τόπου του και την κληρονομιά που θα αφήσει πίσω σε σχέση με την πετρελαϊκή αυτοκρατορία του.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Μπράιαν ΜακΓκρίβι και Λι Σίπμαν σε συνεργασία με τον ίδιο τον μυθιστοριογράφο Φίλιπ Μάγιερ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τομ Χάρπερ (The Woman in Black 2: Angel of Death) ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Πιρς Μπρόσναν πλαισιώνουν οι Τζες Γουάιξλερ, Χένρι Γκάρετ, Πάολα Νούνιες και Τζέικομπ Λόφλαντ.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter