Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Παπαδήμου

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ως «απεχθή και καταδικαστέα» χαρακτήρισε την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον “Αθήνα 984” και επεσήμανε ότι τέτοιου είδους ασύμμετρες απειλές είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Υπενθυμίζεται ότι το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα αναφέρει τα εξής: «Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων.

Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο.».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter