Την Μεγάλη Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη

Την Μεγάλη Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Σκλαβενίτη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά στις 15:00 θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη που έφυγε πρόωρα χθες Κυριακή (1/4).

Ο ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών προκαλώντας βαρύ πένθος στην οικογένειά του τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και στους 21.000 εργαζόμενους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ο μικρότερος μεταξύ των αδελφών του, δηλαδή της Μαρίας, του Γεράσιμου και της Βίκυς.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες το μεσημέρι το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ο Στέλιος Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ το Σάββατο 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β. Παρά τη φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας.

Δραγασάκης: «Ο Στέλιος Σκλαβενίτης στήριξε την ελληνική οικονομία σε πολύ δύσκολες στιγμές»

Τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη εκφράζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, με ανάρτησή του στο twitter.

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης στήριξε την ελληνική οικονομία, σε πολύ δύσκολες στιγμές. Στην επιχειρηματική διαδρομή του επέδειξε κοινωνική υπευθυνότητα. Εκφράζω τη θλίψη μου για την αδόκητη απώλειά του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε ο κ. Δραγασάκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter